2 Nieuwe ereleden: Francis Braat en Dirk Braat

Het bridgeseizoen bij onze club is reeds in volle gang.
In de eerste week hebben we meer dan 30 nieuwe leden welkom geheten.
Zoveel nieuwkomers dankten we aan het feit dat een zusterclub is gestopt. Voor hen minder plezierig (er ontstaan toch vriendschappen binnen de club) maar gelukkig kunnen wij hen de gelegenheid bieden hun bridgecarrière verder uit te bouwen. Dus van harte welkom in onze club!

Op donderdag 19 september had onze bridgeavond een speciaal feestelijk tintje.
Om 19.00 uur begonnen we met een bijzondere ledenvergadering.
In het bestuur was besloten om Francis en Dirk Braat extra in het zonnetje te zetten en hen het erelidmaatschap toe te kennen. Hiervoor was toestemming nodig van onze leden en dus een extra vergadering.


Francis is jarenlang bestuurslid, wedstrijdleider op de donderdag, lid van de technische commissie, kortom een duizendpoot voor onze club geweest.

Naast Francis was Dirk jarenlang redactielid van ons clubblad en later de stuwende kracht van het aansignaal. Daarnaast deed hij de ledenadministratie voor onze club.
Bovendien heeft hij ter ere van het 40-jarig bestaan van onze club een mooi boek geschreven over deze veertig jaar met veel wetenswaardigheden over onze club en memorabele aspecten en momenten.
Ook dient vermeld te worden dat we het logo van onze club aan zijn creatieve geest hebben te danken! 
Kortom allebei zijn ze dus keien voor onze club geweest. 
Het erelidmaatschap behelst dat ze voor eeuwig aan onze club blijven verbonden! Opzeggen gaat niet!!
Onze voorzitter Frans reikte hen na zijn speech de oorkondes uit en bloemen voor Francis en voor Dirk wat geestelijk vocht.
De oorkondes hebben we deze keer niet door Dirk laten ontwerpen, maar gelukkig hebben we meer creatieve mensen binnen onze club. Theo, die ook de website verzorgt, heeft zich met verve van zijn taak gekweten en mag trots zijn op zijn werk.

Alles bij elkaar een avond om op terug te kunnen zien!

Redactie: Finy Sijbring   Foto's: Theo Brok.   
x  Powerful Protection for WordPress, from Shield Security
This Site Is Protected By
Shield Security