Bridgen in Ons Koningsoord

We zijn gestart met bridgen aan tafel op de dinsdagmiddag in de foyer in Ons Koningsoord. We nodigen ieder lid van BCBE uit.

Omdat de 1,5 meter niet onder alle omstandigheden is aan te houden, is het verplicht steeds een mondkapje op te hebben, behalve aan de bridgetafel. Verder gaan we ervan uit dat wie zich aanmeldt, is ingeënt. Drankjes meteen te betalen met die gekleurde plastic muntjes.

De planning is wekelijks op de dinsdagmiddag, te beginnen op 6 juli. Het bridgen begint 13:30 uur. Loop beslist niet eerder dan 13:00 uur de zaal in. Als je mee wilt doen, meld je je als paar aan voor één of meerdere middagen. Op de speeldag zelf sluit de inschrijving om 9:00 uur ’s ochtends.

Je aanmelding wordt bevestigd.
We gaan ervan uit dat er voldoende plaats is in de foyer, maar mochten we aan het maximum zitten, dan vallen de laatste aanmeldingen af.

Je ziet rechtsboven de donderblauwe balk ‘Uitslagen’. Klik daarop. In het veld zie je ‘Dinsdagmiddag 2 nieuw’. Klik daarop en je bent bij de uitslag.

Plaats een reactie