Archief Dinerdrive 2016

Rond 15.00 uur druppelen 48 paren de feestelijke zaal bij Riddershoeve binnen. Na een welkomstwoordje van Ruud en Mieke kan de sportieve 
dinerbridgedrive beginnen in een sfeervolle zaal. Leuke ontmoetingen vinden plaats met mensen buiten onze eigen club. 
De goede voorbereiding en de gastvrije bediening maken het geheel tot een gezellige en sportieve bijeenkomst. Na het keuze voorgerecht, zwaardvis of boerenpaté wijzen de cijferbordjes aan de muur ons naar het juiste tafeltje. Van de heerlijke tomatensoep, voor een scheutje koffiemelk wordt zelfs gezorgd, wordt genoten. 
In het spel zijn we aardig voor elkaar, Valentijn zit al in de lucht, Ruud hoeft niet te arbitreren en kan ook aan het spel meedoen, als er iemand uitvalt. 
De “dorst”-kaartjes heb ik niet de lucht in zien gaan, maar er is goed voor wijn en andere drankjes gezorgd. Het hoofdgerecht, schelvis of parelhoen, wordt snel voor iedereen geserveerd. “Er zijn toch wel frietjes bij!” En ja hoor, ook daar wordt voor gezorgd. Het appel-kaneel crumble toetje met ijs, 
waar je niet vanaf kan blijven, zorgt voor een voldaan gevoel. Of iedereen voldaan en tevreden is over zijn spel, is een andere vraag!

Dirk strikt mij voor dit verslagje en na het laatste spel, waarin ik groot slem kan bieden (once in a bridge live) en dat niet doe, kan ik alleen maar last hebben van mijn eigen gedachten. De lotjes voor de dinerbonnen worden getrokken en de eerste, achtste en op één na laatste plaats mogen een prijs mee naar huis nemen. 
We kunnen terugkijken op een sfeervolle en sportieve dinerdrive! 

Redactie: Hannie van de Laak