Archief Dinerdrive 2018

“Hij oogt wat roestig” zei de verslaggever over een skiër die net aan de afdaling van zijn Koningsnummer in Pyeongchang begon…..! 
Dat was ’s middags in Berkel-Enschot beslist niet het geval, toen de bridgers zich “fris en fruitig” meldden aan de wedstrijdtafel om hun loopbriefje in ontvangst te nemen voor deze altijd bijzonder gezellige drive. Erbij kreeg iedere deelnemer een lot waarop later twee maal een dinerbon als “Hemels”geschenk te winnen viel; daarnaast waren er ook nog twee van de club zélf. 
Het was voor de 10 e keer dat de organisatie – weer in handen van Mieke, Ruud en Francis – de uitdaging was aangegaan. 
Aan het oude draaiboek van Riddershoeve moest wel enigszins geschaafd worden. Het lustrum werd nu gevierd in ons eigen bridgehome. Een wat kleinere locatie in een andere ambiance! Voor de keukenbrigade en het bedieningsteam van Brasserie “Hemels” was dit de allereerste uitdaging om de “verwende mens” van Riddershoeve nu in de catacomben van Koningsoord te mogen ontvangen en te bedienen. 
Ons werd een heerlijk viergangendiner voorgeschoteld, samengesteld door “gelegenheidschefkok” Mieke en chefkok Eelco, waarvan de “winterasperge”soep was geschonken door Hemels. Tot en met de chef-kok in burger was iedereen in touw om tijdig het eten zo warm mogelijk en het drankje gekoeld op tafel te zetten. 
Voor de prijzentafel was weer flink gelobbyd en daar had wel een van de vele spotjes op mogen staan. Het was weer een hele geslaagde dag en het smaakt naar meer!!! 
Hulde aan alle harde werkers van de club, van uit de keuken en vanachter de bar……. 
Tot volgend jaar!! 

Redactie: Hanneke de Vries