Archief Kerstdrive 2019

Het verslagje van de Kerstdrive op 19 december 2019.

Het was al weer even geleden dat we samen in de sfeervolle zaal van Ons Koningsoord zaten.
We waren er met maar liefst 56 paren, dus de zaal was goed gevuld. Ruud zorgde als wedstrijdleider voor het goede verloop van de drive en werd aan de computer geassisteerd door Monique Bensing. De prijzentafel was de moeite waard en iedereen was druk bezig om een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. Zo goed bezig dat niemand eraan had gedacht om foto’s te nemen, temeer daar onze hoffotograaf (Theo) niet aanwezig kon zijn. Voor Het ontbreken van dit euvel hebben verschillende mensen het boetekleed al aangetrokken, maar helaas!
Om de kas nog wat te spekken, (ja, ja, er komt een lustrum aan!) werden aan het begin van de avond lootjes verkocht door Paula Jansma, Corry Brok, Netty Brekelmans en Bertus de Groot. Dus er werden ook nog geldprijzen uitgedeeld. 

De uitslagen van de verschillende lijnen zijn te vinden op de bekende nbb-clubsites.nl. De overheerlijke hapjes tijdens de drive werden verzorgd door Hemels, het restaurant van Ons Koningsoord. Al met al kan er teruggekeken worden op een gezellige en geslaagde avond! 

Redactie: Finy Sijbring