Archief Zomerbridge 2019

Deze gezellige avonden werden georganiseerd in de Foyer Ons Koningsoord Trappistinnentuin 77 5057 DJ Berkel-Enschot. Op maandag 22; 29 juli en 5; 12; 19 en 26 augustus 2019.

Deze 6 maandadgavonden is er vrijblijvend gebridged vanuit onze club in Ons Koningsoord. Bedoeld om ons alvast weer een beetje op te warmen voor het komende seizoen.De bezetting was over het algemeen heel goed. Meestal waren er toch tussen de 30 en 40 paren aanwezig en soms waren er zelfs nog meer.

Er waren veel leden van onze club, maar ook mensen die bij onze club lid worden en daarnaast waren er verschillende spelers van omliggende clubs. Onder de deskundige leiding van Ruud Koningen verliepen de avonden soepeltjes en gezellig. 


Corry en Theo Brok zorgden samen met Nettie Brekelmans dat de spellen en de biddingboxen klaar stonden. Mieke Rijnen, Bertus de Groot, Harrie van Hoof en Petra Hendriks deden de inschrijvingen.Monique Bensing en Sjef Vorstenbosch assisteerden Ruud bij het computerwerk. Dank jullie voor deze inzet! 

Tussendoor werden er heerlijke ‘Hemelse’ hapjes gepresenteerd en aan het eind van de avond werden er per lijn een paar flessen wijn verloot. Alles bij elkaar zeer geslaagd! 

Redactie: Finy Sijbring