Paasdrive 2018

De Paasdrive, misschien wel de laatste keer op de donderdagavond. Er schijnt meer animo te zijn voor de dinsdagavond. Dus vallen niet Pasen en Pinksteren op een dag maar bij ons Pasen en Kerstmis! Niet zo gek, want de Kerstman kan wielen, zonder winterbanden, onder zijn slee laten lassen en de Paashaas had dit jaar bijna de Elfstedentocht kunnen rijden….. Of het nu de ene of de andere avond is, een goede en gezellige sfeer hangt er altijd en iedereen nu op z’n Paasbest. Met 16 paren in de A-lijn en 18 in de B was het toch een volle ‘bak’.

 Vooraf werd bekend gemaakt dat het bestuur, in al zijn wijsheid, had besloten om de mooie, lekkere of fleurige prijzen toe te kennen aan degenen die zich het ‘slimste’ toonden, de nummers 1 dan de nummers 3, 6, 9 en 12. Ook voor de grootste pechvogels was een prijs. Maar zo’n pech hadden deze nu ook weer niet, want zij werden als eerste aan de gezellig gedekte prijzentafel ontboden, volop keuze dus en onder het wakend oog van een grote Paashaas.
De kok (deze keer van huisrestaurant ‘Hemels’ en in overleg met Mieke) had Hemelse hapjes gemaakt. Wel wilde hij zelf op tijd naar huis en had daarom de warme worstenbroodjes eerst uit laten serveren, maar het lekkerste kwam daarna. Verse goed belegde en mooi opgemaakte toastjes met voor ieder wat wils. Over de spellen kon men niet mauwen, want het was zelf “wassen”, maar er zaten weer vreemde zitsels tussen……….!! Het is net als het klimaat, net niet zoals je dacht dat het zou moeten zijn!!!!!!

Een fijn Paasweekend.

Redactie: Hanneke de Vries

Klik op de foto’s om te vergroten